Recods que no s’haurien de deixar escapar

Ahir, la Paula, em van demanar pressupost per fotografiar la festa del segón aniversari de la seva filla. Només penajar el telèfon em van venir unes ganes inmenses de fullejar, un cop més, l’àlbum que li vaig fer a la meva filla just el dia que en feia 6, gairebé ja en fa un!!! Són aquest reportatges dels que més orgullosa n’estic, saber que l’Aurembiaix, després de temps i temps, podrà recordar com era el dia del seu sisè aniversari, com era l’entorn on vivia i qui l’acompanyava…..no te preu!!!! Potser no us ho creieu, però només pensar-hi m’emociono ( ja les fem aquestes coses les mares!!!).

Us parlo, en primer lloc, com a mare, i després com a fotògrafa… no us deixeu escapar aquests instants!!! Hi ha alguna data més importat per aquests nens que el dia del seu aniversari?

No cal fer un gran reportatge, amb un petit recull de fotografies podràs recordar tot un dia.

Aquest és l’album que li vaig fer a l’Aurembiaix el dia del seu aniversari. Un àlbum tamany 20×20 cm., de 14 pàgines.

Espero que us agradi i que us animeu a fer-ne un per l’aniversari del vostre fill o filla.

0001020304050607